Scroll Top
zelf kunst maken
Bob Ross workshop 2 personen

Bob Ross! Wat heb ik daar veel aan te danken. Stel je voor: samen met een vriend, partner of familielid genieten van een half dagje uit! . Bij Atelier de Rare Kwast bied ik een  Bob Ross workshop aan voor 2 personen. Het is de perfecte manier om even samen  te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de rustgevende schildertechnieken van Bob Ross te ontdekken of gewoon omdat jullie iets te vieren hebben….

Wat kun je verwachten van een Bob Ross workshop voor 2 personen?

Tijdens een Bob Ross workshop voor 2 personen ga je heerlijk samen genieten van the Joy of painting! Maak je heerlijke happy accidents die we dan vervolgens weer zomaar met een streek van een kwast oplossen. Hoe leuk is dat! Je leert stap voor stap   hoe je je eigen meesterwerk kunt creëren. Of je nu een beginner bent en nog zijwieltjes nodig hebt of al enige schilderervaring hebt en alleen hier en daar nog een zetje in de goede richting wilt hebben, bij mij ben je aan het juiste adres.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens een workshop voor twee personen ervaar je het grote voordeel van  persoonlijke begeleiding!  Omdat je er letterlijk met je neus bovenop staat krijg je ook echt alle kneepjes van het vak optimaal mee! Daarnaast  help ik je waar nodig bij elke stap. Dit zorgt ervoor dat je snel vooruitgang boekt en uiteindelijk trots met een zelfgemaakt schilderij naar huis gaat.

Alle materialen inbegrepen

Kwasten en penselen, verf een goede kwaliteit canvas, een schort  ezels en ezel lampen het staat allemaal voor je klaar!  Je hoeft dus niets mee te nemen dan jezelf en je glimlach. Maar…. wil je graag je favoriete biertje of chocolade meenemen dan is dat uiteraard wel mogelijk!

“De Bob Ross workshop was fantastisch! We hebben zoveel geleerd en een prachtige herinnering aan de muur hangen.” – Laura en Jan

In Vierhouten gebeurt het!

Aan de slag

Plan jouw Bob Ross workshop voor 2 personen

Ben je enthousiast geworden? Boek dan vandaag nog jouw Bob Ross workshop voor 2 personen Als Rare Kwast kun je ervan verzekerd zijn dat ik er mijn uiterste best voor zal doen dat jullie een onvergetelijke heerlijke schilderdag .zullen gaan hebben!  Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen kun je terecht op mijn workshop pagina.

Andere workshops bij Atelier de Rare Kwast

Naast de Bob Ross workshop voor 2 personen bied ik een breed scala aan andere workshops aan. Ontdek bijvoorbeeld mijn landschapschilderworkshop of de portretschilderworkshop. Voor een compleet overzicht van al mijn workshops kun je een kijkje nemen op de workshops pagina.

Hert op de heide

Als les of als workshop te boeken.

Canvasmaat 30 bij 50/ 40 bij 60

Dag workshop

Winter gezicht

Duurt gemiddeld 5 uur

Canvas maat 30 bij 50cm

Bos gezicht

Als workshop of les

Canvas 45 bij 60 cm.

€15.00 per uur gemiddeld 6 uur werk

Verborgen meertje

Canvasmaat 45 bij 60 cm

Als dagworkshop of tijdens les te volgen.

Roberto de haan

Als dagworkshop of les.

Canvasmaat 40 bij 50 cm of 45 bij 60 cm.

Aan het einde van de dag

Te boeken als dagworkshop of les

Canvas 45 bij 60 cm.

Amaryllis:

Voor schilders met ervaring, uitsluitend

in les vormde boeken.

Mogelijk in diverse maten canvas.

Rozen boog.

Als dagworkshop of tijdens lessen.

Canvas maat  40 bij 50 cm

Als dagworkshop of les te volgen.

Canvas 40 bij 50 cm

Veelgestelde vragen
Heb je vragen over mijn Bob Ross workshop voor 2 personen? Hieronder heb ik de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met mij op via de contactpagina. Ik help je graag verder!

De Bob Ross workshop voor 2 personen duurt ongeveer 3 uur. Tijdens deze tijd krijgen jullie uitgebreide instructies en voldoende tijd om je schilderij af te maken.

Nee, de workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ik pas mijn begeleiding aan jouw niveau aan.

Mijn doel is dat je tevreden en trots naar huis gaat met je eigen kunstwerk. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan zoeken we samen naar een oplossing. Jouw tevredenheid staat bij mij voorop.