19th Ave New York, NY 95822, USA

Over mij

Ik leerde “The Joy of painting met Bob Ross”  kennen toen ik voor een oudere dame zorgde. Zij keek het op TV  en ik keek mee…  Zo werden de Bob Ross momentjes voor mij een verademing in mijn drukke bestaan. Ik zocht een Bob Ross instructeur en die vond ik in Ad van  art studio van Geel in  Eindhoven.  Ik moest er wel een dik uur voor rijden maar het was het zo waard! Want Ad bleek niet alleen goed te kunnen schilderen maar het ook goed over te kunnen brengen en dat is wel waar het om draait in lesgeven! Ik ging  happy accident, na happy accident, na happy accident vooruit!

De eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat wat er op TV  zo simpel uitziet  toch niet altijd zo heel simpel blijkt te zijn …maar met Ad van Geel als de juiste happy accident leraar ging ook ik na de eerste workshop met een eigen gemaakt schilderij naar huis en boekte bij elke Bob Ross workshop nieuwe  resultaten met al die happy accidents!  Nadat ik geruime tijd Bob Ross workshops had gevolgd bij Ad, kon ik inmiddels hartelijk lachen om al mijn happy accidents en  ben ik zelf de opleiding tot Bob Ross instructeur gaan volgen.Zo haalde ik in 2008 mijn eerste CRI  certificaat om les te mogen geven in landschappen en zeegezichten.( CRI betekent Certified Ross Instructor ). Het werd een geweldige ervaring waarin ik ontdekte dat er nog veel meer happy accidents te maken vielen dan ik ook voor mogelijk had gehouden…In 2009 volgden de CRIF en CRIW certificaten voor Flowers en Wildlife. Uiteraard ook met de nodige….juist ja…..Happy accidents!

Je kunt  bij mij vanaf  2 personen een Bob Ross workshop boeken. Noem je het dan nog steeds een Bob Ross workshop of zijn het dan semi privé lessen? Het maakt mij allang niet meer uit, het is de ervaring die telt en niet hoe je het noemt. Dus je mag het van mij  een Bob Ross cursus , Bob Ross workshop, Bob Ross les, Bob Ross happy accidents, Bob Ross happy trees noemen! ik noem het : HA.Bob Ross ( HA staat voor happy accident). We  regelen  een HA, Bob Ross workshop meestal telefonisch, wel zo makkelijk! Het maximaal aantal mensen 8 personen. Rolstoel afhankelijk of zelfs bed afhankelijk bij mij kan het! Want de erfenis van Bob Ross is dat het voor iedereen die het wil mogelijk moet zijn om te schilderen

Op de site staan slechts enkele Bob Ross workshops, alles erop zetten is niet mogelijk. Middels mijn “HA Bob Ross nieuws” kun je op de hoogte blijven van het workshop aanbod of zelf een idee aandragen.

Omdat het niet voor iedereen is weggelegd een hele  dag  te kunnen schilderen kan  elke workshop ook verdeeld over twee dagen worden gevolgd. De totale tijdsduur blijft gelijk. Ik bereken een meerprijs van slechts €5.00 voor een workshop verdeeld over 2 dagen.

Wat betreft de losse lessen: ik geef  aan maximaal 3 personen tegelijk les.De lessen zijn volledig in overleg en ook de onderwerpen kunnen verschillend zijn per persoon. Een les kost €60.00 voor een dagdeel.  Soms schildert de ene een bosgezicht de ander een dier en weer een ander bloemen in één en dezelfde les. Dat is erg leuk want zo steek je ook wat op van andere technieken! Het gebruik van eigen kwasten en penselen is hierbij een pré. Ik verkoop ook Bob Ross materialen dus je hoeft er niet voor op stap.

Een cursus, privé lessen of persoonlijke begeleiding in de vorm van coaching of een speciaal project zoals het schilderen van een mooi schilderij ter nagedachtenis aan een bijzonder persoon of gebeurtenis, of gewoon toch eerst een proefles? Het is allemaal mogelijk.

Wie weet maak jij binnenkort happy clouds, happy little trees en met een berg plezier hier en daar een happy accident!

Wil je iemand anders verrassen met een happy accident cadeaubon dan schilder ik er ééntje voor je tussen het lesgeven door..…Vraag er gerust naar!

Gonny Rijsdijk  06 2450 1233/  0577 459670

Happy painting and God bless my friend!